Servicii

Servicii oferite

 

Pentru proprietari - atât în cazul închirierilor cât și în cazul vânzărilor - Creativae Domus oferă servicii de evaluare a prețului corect și, apoi, de găsire a clientului potrivit, de negociere a termenilor contractuali, de facilitare a obținerii unor documente cum sunt: extrase de Carte Funciară. evaluări  ANEVAR, certificate energetice și de suport în ceea ce privește relația cu notariatele și cu instituțiile statului - cum sunt ANAF și DITL. 

În cazul închirierilor, dacă un chiriaș părăsește imobilul înainte de împlinirea unui an de contract, din voință proprie sau din cauza sa, Creativae Domus găsește un alt chiriaș fără să încaseze comision de la proprietar.

Cei care doresc să cumpere un imobil vor primi din partea Creativae Domus consiliere legată de preț, zone, moduri de creditare bancară în condițiile cele mai bune, negociere cu proprietarii, asistență în notariat.... 

Celor care doresc să inchirieze un imobil - în calitate de chiriași - Creativae Domus le oferă acestora consultanță pentru alegerea unuia potrivit nevoilor lor specifice, le propune și le prezintă câteva variante, negociază termenii contractuali și îi asistă pe clienți nu numai până la semnarea contractului, ci și până la mutarea în noua locație, apoi pe toată durata cât o folosesc și, în viitor, la o nouă mutare atunci când - datorită modificării nevoilor - se impune o nouă mutare.

Pentru orice fel de nevoi legate de procesul de cumpărare-vânzare sau închiriere, putem oferi informații despre serviciile de mutare mobilier, renovări, instalații sanitare etc.

Pentru închirieri ne-am axat cu predilecție pe spații de birouri în vile sau în imobile care nu sunt exclusiv de birouri, în special locații cu 4 sau mai multe camere. Există persoane juridice care prefera spațiile de birouri din vile în detrimentul celor amplasate în clădirile de birouri clasice. Astfel, casele de avocatură, firmele de consultanță, birourile de arhitectură, design, proiectare, creație vestimentară, dar și firmele de IT sau de contabilitate, training, before sau after school… își pot crea un mediu de lucru mai încărcat de semnificații în astfel de locații.

Pentru vânzări lucram cu proprietarii care apreciază serviciile noastre și doresc să-i reprezentăm, având în portofoliu vile și apartamente dintre care unele depășesc o jumătate de million de euro.

Experiența pe care am acumulat-o în anii de activitate pe acest segment o punem în slujba clienților.

Comisioanele practicate de Creativae Domus în cazul închirierilor sunt cele standard ale pieței, adică 50%, atât de la proprietar cât și de la chiriaș. În cazul vânzărilor, comisioanele se discută în funcție de imobil, ele plecând de la 2.5%.

Ne străduim să oferim servicii de calitate și să ne onorăm angajamentele luate, lucrând cu respect față de clienți și public.