Despre noi

Creativae Domus este o agenție imobiliară care se ocupă în principal de imobilele din zona centrală a Bucureștiului: apartamente mari, case, vile, spații de birouri și terenuri. 

Pentru închirieri ne-am axat cu predilecție pe spații de birouri în vile sau în imobile care nu sunt exclusiv de birouri, în special locații cu 4 sau mai multe camere. Există persoane juridice care preferă spațiile de birouri din vile în detrimentul celor amplasate în clădirile de birouri clasice. Astfel, casele de avocatură, firmele de consultanță, birourile de arhitectură, design, proiectare, creație vestimentară, dar și firmele de IT sau de contabilitate, training, before sau after school… își pot crea un mediu de lucru mai încărcat de semnificații în astfel de locații.

Pentru vânzări lucrăm cu proprietarii care apreciază serviciile noastre și doresc să-i reprezentăm, având în portofoliu vile și apartamente dintre care unele depășesc o jumătate de million de euro.

Experiența pe care am acumulat-o în anii de activitate pe acest segment o punem în slujba clienților.

Comisioanele practicate de Creativae Domus în cazul închirierilor sunt cele standard ale pieței, adică 50%, atât de la proprietar cât și de la chiriaș. În cazul vânzărilor, comisioanele se discută în funcție de imobil, ele plecând de la 2.5%.

Ne străduim să oferim servicii de calitate și să ne onorăm angajamentele luate, lucrând cu respect față de clienți și public.